За нас

За нас

Ние сме семейна бижутерска фирма с повече от 20 години опит в бижутерския бранш. При нас може да намерите както бижута родно производство, така и накити от цял свят. В работата си комбинираме възможностите на новите технологии с майсторството на едни от най-добрите бижутери в страната . Особено се гордеем със собствената си линия брачни халки и годежни пръстени, които бяха изцяло разработени при нас от нашите майстори моделиери.

В центъра на нашата работа винаги са били Вашите нужди и желания, а най-голямата ни радост са доволните ни клиенти.
Вижте Как да поръчате и как да получите избраните от Вас бижута!
Използвайте също и формата за Бърза поръчка! Всичко, което е нужно е да посочите
• Номер на модел
• Вид метал – бяло или жълто злато , сребро
• Размер , ако е пръстен
• Вид камък/камъни
• Данни за доставка
Ние ще се свържем с Вас ако е нужно нещо друго.
Ако искате да обсъдим поръчката ви преди да поръчате, свържете се с нас! Може да го направите по мейл, телефон, Whatsapp, Facebook Messenger или ни посетете на място в магазина! Ще ни намерите в София , пл.Руски паметник, бул. Тотлебен №1.
Очакваме Ви ТУК!
Mоже да ни намерите също на нашата Facebook страница facebook.com/Diddo.jewels. Там ще научавате за всички новости свързани с нас, нови колекции, нови модели, промоции, намаления , както и да оставите Вашите коментари и впечатления от дейността ни. Също там очакваме да отправите Ваши препоръки или критики към нас, където ще можем да Ви отговорим адекватно. Всичко това ще ни помогне да подобрим предлаганите от нас услуги, за да може да си тръгвате от нас още по-доволни.
Свържете се с Нас!