За нас


Традициите и опитът в изработването на златна и сребърна бижутерия в нашата фирма идват от далечните години на държавното предприятие „Златарска промишленост". Предаването им на младото поколение става от баща на син в годините на прехода, за да може днес фирмата да функционира
в съзвучие с условията и изискванията на новото време. Към момента дейността ни се помещава в двата ни магазина за сребърна бижутерия:


София , ул. Христо Белчев ,N 9 (вход откъм ул. Денкоглу ),

 

IMG_2958_copy

 

 

IMG_2960

 

както и в настоящия сайт, от където приемаме поръчки за бижута от жълто злато, бяло злато и сребро.

Тук ще имаме удоволствието най-бързо и пълно да ви покажем златната и сребърна бижутерия, която изработваме, новите ни модели, както и други новини около дейността на фирмата.

Вече можете да ни намерите и на нашата Facebook страница на адрес: www.facebook.com/Diddo.jewels. Там ще можете да научавате за всички новости свързани с нас, нови колекции, нови модели, промоции, намаления , както и да оставите Вашите коментари и впечатления от дейността ни. Смятаме, че платформата на Facebook е чудесна за осъществяване на пряка връзка между Вас- нашите клиенти и управлението на фирмата. Също там очакваме да отправите Ваши препоръки или критики към нас, където ще можем да Ви отговорим адекватно. Всичко това ще ни помогне да подобрим предлаганите от нас услуги, за да може да си тръгвате от нас още по-доволни.

 

При нас можете да намерите още:

 

Оригинални кристали Swarovski от серията Swarovski elements

IMG_2951

 

Бижута с естествени перли на фирма Yuno

IMG_2957

 

Оригинално венецианско стъкло - Murano

IMG_2956

 

Моля, не се колебайте да се свържете с нас при желание за поръчка, както в двата ни магазина, така и по GSM или на mail адреса ни. Изпълняваме поръчките в максимално кратки срокове.

Нашият стремеж е да ви предложим възможно най-голям избор като постоянно работим върху нови модели, които разширяват нашата гама от предложения за Вас. В същото време нашето виждане е , че цените ни трябва да остават максимално ниски.

 

     Очакваме Ви с нетърпение!