Сребърни брачни халки

Каталожен номер: Сребърни брачни халки


Разгледайте и изберете своите сребърни брачни халки от над 150 модела!

Цените на сребърните халки може да намерите с бутона "Повече информация" под снимката на модела , който сте си избрали. Дадените цени са за един брой халка, без значение от размера, освен ако изрично не е посочено, че цената е за чифт.

Цената на халки с диаманти или друг вид естествен камък - към горната цена се добавя цената на камъните -  Цена Диаманти

Всички модели се изработват по ваши размери. Как да разберете кои размери са ви нужни, може да видите ТУК.

Срок за изработка/доставка  – ако халките са налични доставката е до 2 работни дни или може да си ги вземете от магазина, без да чакате. Ако не са налични, са нужни 7 работни дни за изработка.

За ваше улеснение поддържаме модели с налични всички размери, така че да може да си ги вземете веднага. Информация дали моделът е наличен може да видите точно под снимката до номера на модела. Ако е наличен, пише Налични. Ако не пише нищо означава, че продуктът към момента не е наличен и срокът на доставка е 7 до 10 работни дни.  Може да поръчате всеки един продукт от страницата, разликата е само в срока на доставка, в зависимост от това дали е наличен или не.

Предлагаме също и гравиране на халките ви с текст по ваше желание. Халките се гравират ръчно от майстор гравьор с дългогодишна практика. Гравирането се заплаща допълнително при сребърните халки, в зависимост от текста, който искате да се изпише.

Следете актуалните новини в нашата работа на Facebook страницата ни.

Вижте как да поръчате - Поръчка/Доставка/Плащане

За поръчка и въпроси